Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en yderst effektiv behandling, idet den virker både dybere og i længere tid end traditionel massage.

Hvis du har smerter sidder de ofte i bindevævet, da det er et meget sensitivt system, der indeholder utrolig mange nervetråde, derfor afhjælpes mange smerter med bindevævsmassage og evt. udspænding.

Bindevævets tilstand har betydning for dit velvære. Det reagerer på din mentale tilstand, fx får stress og angst bindevævet til at trække sig sammen og stivne. Gentagne bevægelsesmønstre kan også forme dit bindevæv og gøre det stift.

Bindevævet holder sammen på os – binder os sammen. Det har en rigtig stor betydning for vores sundhed og velvære. Bindevævet stabiliser og sørger for at vi kan holde os oprejste. Bindevæv består af celler, nervetråde og grundsubstanserne vand, salte, proteiner og kulhydrater.

Hvad er bindevæv?

Det er ligesom den hvidlige hinde, vi skærer væk, når vi pudser en svinemørbrad. Det findes overalt i kroppen. Det danner et stærkt og elastisk netværk, der limer dig sammen, forbinder dine muskler og knogler til hinanden og giver form til kroppen.

Noget bindevæv er fint som et stærkt spindelvæv, andet er hårdt som et gummibånd, fx sener og ledbånd.

Hvad gør bindevævsmassage?

Bindevævsmassage øger blodcirkulationen fire til fem gange i forhold til det normale og fjerner affaldsstofferne helt ud i det yderste lag af huden. Bindevævet er depot for bl.a. affaldsstoffer og fedt, men også negative følelser.

Hvordan bindevævsmassage foregår.

Såfremt bindevævet ikke bliver udrenset tilstrækkeligt,
opstår der symptomer som fx:
– hovedpine/migræne
– træthed samt psykisk ubalance
– uro i benene/kramper/tunge ben
– ryg-, iskias-  eller lændesmerter
– væskeophobninger (fx. hævede ben)
– muskelspændinger ved især skuldre/nakke
– fordøjelsesproblemer/oppustet mave.

Se en video om bindevævsmassage her

Behandlingstid:

30 min. = 350,00 kr.

60 min. = 550,00 kr.

Prisen er inklusiv leje af håndklæde.

Tidsbestilling: 2174 8500.